Förhoppningsvis säsongens sista

Det ska ganska mycket till för att det ska bli så, men morgondagens match blir förhoppningsvis säsongens sista.
 
Till att börja med: 
Hade någon under mitten av vårsäsongen, eller när seriepremiären stod för dörren, att vi inför sista omgången skulle ha undvikit det direkta nedflyttningshotet och ha chans på nytt kontrakt utan kval hade jag (och många med mig) förmodligen tackat ja utan att tveka.

Å andra sidan:
Nu däremot, när läget är just detta, skulle man vilja ha ännu mer. Hade inte Valbo FF gått och besegrat årets besvikelse (för inte kan någon säga emot det?) IK Huge i måndags hade vi haft allt i egna händer. Då hade det räckt med seger mot Stensätra IF i sista omgången för att säkra nytt kontrakt i fyran utan att behöva kvala.

Nu behövs det såväl seger som hjälp av Norrsundets IF. De sistnämnda måste ta en poäng av Valbo samtidigt som vi vinner för att vi inte ska behöva kvala ännu en gång.
 
 
 
 
Det vore så oerhört skönt att slippa ännu ett för nerverna allt annat än nyttigt och sunt kval. Visserligen skulle vi kunna gå in i ett sådant med gott självförtroende och som favoriter, men i ett negativt kval har du ju egentligen bara något att förlora. 
 
Det är bara att hålla tummarna i morgon. Till att börja med ska vi göra vårt. Lyckas vi med det får vi i alla fall på pappret lite sämre motstånd i kvalet, om det nu blir kvalspel. Skulle det lösa sig utan kval är det en bonus. 
 
 
Visa fler inlägg