Träningsrapport

Stryk med 4-0 (2-0) mot seriekonkurrenten Norrsundet idag. Det efter en som jag, för närvarande i Kalmar, förstått ändå ganska bra insats. En jämn match länge och väl, men misstag fällde oss. 
 
Mer om den matchen blir det inte nu. I stället blir det några rader om måndagsträningen. En träning som var positiv på många sätt. Dels för egen del, dels för laget som helhet.
 
Undertecknad stod för något så snudd på chockerande som tre mål. Förvisso i en anfall/försvarsövning, 2 vs 2, men ändå. Två fina genombrott, ett till höger med högeravslut och ett till vänster där vänsterfoten överraskande talade. Dessutom en påpassligt förvaltad retur. Det var detaljer som höjde mitt självförtroende och som var sköna att plocka med hem under den senare (och kyligare) delen av måndagskvällen. Mål på en övning på träning kanske inte är något att skriva hem om, men samtidigt är det skönt att ta med det för egen personlig del.
 
Dessutom var det en rolig träning att prestera bra på. Det då samtliga (förvisso för få, 13-14 stycken) Hagaspelare som var där verkade fokuserade.
 
 
Visa fler inlägg